Szállítás

 

Az Ars Socolata mindig törekszik arra, hogy a legfinomabb termékeket és a legkiválóbb ügyfélszolgálatot nyújtsa. Éppen ezért professzionális futárcégekkel működünk együtt.

Nyáron, illetve meleg éghajlatú országokba szállítás esetén expressz szállítással kézbesítünk, hogy az extrém melegnek ne tegyük ki a csomagot. Ilyenkor minimum egy hűtőtasakot is helyezünk a csomagba díjmentesen. Ez megvédi az értékes finomságot az olvadástól. Ha nem lehetséges a küldemény megérkezése péntekig, akkor visszatartjuk hétfőig, hogy ne olvadjon meleg raktárban vagy kamionban a hétvége folyamán. Ilyen esetben küldünk az ügyfélnek értesítést erről.

 

Szállítási cím

Kérjük töltsön ki minden szükséges mezőt. Kötelező a telefonszám megadása. Csomagatomatába kézbesítés is lehetséges. Ebben az esetben a csomagautomata címét adja meg a szállítási címhez. Szállítási címnek futárral történő kézbesítés esetén kérjük olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető, hogy átvegye a csomagot. Amennyiben csomagautomatába kéri a szállítást, ám a szállítási címnek véletlenül saját címét adta meg, kérjük emailben írja meg a helyes csomagautomata címét nekünk. Ha a csomagautomata feladóvevény szerkesztésekor az adott Ön által megadott címen nem talál a rendszer csomagautomatát, akkor ahhoz a címhez legközelebb eső csomagautomatába küldjük csomagját.

 

Külföldi küldemények

Elképzelhető bizonyos országok esetén, hogy vámot kell fizetnie a címzettnek. Az Európai Unión kivüli országok esetén nem valószínű, de elképzelhető, hogy a vámnál megvizsgálják a csomagot, ami 24-72 órás késést eredményezhet. Ilyen esetekért nem tudjuk a felelősséget vállalni.

 

Az Ars Socolata felelősségi köre

Az Ars Socolata felelősséget vállal a rendelés időben történő kézbesítéséért. A szállítócég hibájából történő késés miatt nem tud felelősséget vállalni, illetve a következő esetekben:

  1. A vevő helytelen vagy nem aktuális címet ad meg.
  2. A címzett szabadságon van vagy nem elérhető
  3. A vevő nem adja meg gyorsan (24 órán belül) a vásárlást követően az új / javított kézbesítési címet.
  4. Extrém időjárási körülmények következnek be (hó, jég, árvíz stb), vis maior.

 

Visszaszállítás

Ha a fent említett okok miatt (kivéve az extrém időjárási körülményeket) a futárcégnek vissza kell hoznia a csomagot az Ars Socolatahoz, a termék árát és a szállítás költségét nem térítjük vissza. Azonban a vevő kérheti, hogy újra elküldjük a csomagot, amennyiben a visszaszállítás díját és az újbóli szállítási költséget újból kifizeti. Amennyiben a visszaszállított termék sérülten érkezik vissza hozzánk, nem tudjuk ugyanazt a terméket újból elküldeni, ennél fogva extra költség jelentkezhet a vevő részére a termék árának megfelelően, ha újból el kell küldeni egy új terméket.

A viszonylag rövid lejáratú, romlandó kézműves csokoládék, illetve kifejezetten a vevő kérésének megfelelően legyártott egyedi csokoládék esetén nem biztosítható a 14 napos szerződéstől elállási jog a vevő részére.

A visszaküldés költsége a vevőt terheli. Nem minőségi kifogás esetét leszámítva, amennyiben a visszaérkezett termék csomagolása bontott, illetve sérült, az eladó jogosult az érték csökkenést a visszafizetésnél bekalkulálni.

 

Szállítási módok

Professzionális futárcégekkel szállíttatunk, hogy időben megérkezhessen a küldemény. Pénteken nem küldünk csomagot, hogy az érzékeny küldemény ne maradjon hétvégére a futárcégnél.

Termék árát nem térítjük vissza amennyiben a címzett nem tartózkodott a megadott címen, ha a cím hiányos vagy helytelen volt, ha a kézbesítés késett extrém időjárás vagy sztrájk miatt és más extrém körülmények miatt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány európai országba hosszabb lehet a szállítási idő, ilyen esetekben az ügyfélszolgálatunk értesíti Önt erről.

Hétfőtől péntekig szállítunk Európában.

 

Szállítási költség

 

Magyarország: 2100 Ft. Webshopunkban az utánvétes fizetés nem lehetséges. Amennyiben nem biztos abban, hogy időre elkészül a termék vagy az van-e jelenleg készleten, kérjük válassza a személyes átvételt vagy előre utalást és emailben tájékoztatjuk a várható szállítási / átvételi időről. 

A termékeket gondosan becsomagoljuk, de nem tudjuk garantálni, hogy a futárcégek hanyagsága miatt valamely érzékenyebb termék nem sérülten érkezik. Amennyiben a csomagolás sérült, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárnál. Belső tartalom sérülése esetén akkor tud kártérítést kérni a vevő, amennyiben a csomagszállítást törékeny kezeléssel kérte. A törékeny kezelés felára a szállítási költség 100 %-a. Az alap szállítási díj törékeny kezelést nem tartalmaz. Amennyiben törékeny kezeléssel kéri a szállítást, kérjük jelezze nekünk a megrendeléskor, hogy annak pótdíját is ki tudja nálunk fizetni a számla kiállítása előtt. A megrendelő saját felelősségére kérheti sérülékeny küldemény törékeny kezelés nélküli küldését. 

Minimum vásárlási érték webshopunkban: Bruttó 9000 Ft. 

Egyedi termékek rendelése esetén nem lehetséges a helyszínen történő fizetés. .

Ingyenes szállítás csomagautomatába 20.000 Ft vásárlási értéktől - ám esetleges törékeny kezelés pótdíját nem térítjük meg sérülékeny egyedi termék esetén, a pótdíj a vevőt terheli.

Csak fizikális termék (alapanyag, kézműves csokoládé, stb) vásárlása esetén tudjuk biztosítani a 20.000 Ft-os értékhatártól az ingyenes szállítást. Nem fizikális termék (tanfolyam) nem számít bele ebbe az összegbe.

Utánvéttel nem küldünk csomagot, mivel esetleges meleg esetén romlandó termékek esetén nem vállaljuk a felelősséget futárcégek esetleges késlekedése esetén vagy ha a megrendelő az értesítés ellenére nem tartózkodik otthon és emiatt másnap tudja átvenni a küldeményt. Mi minden csomagot különös módon becsomagolunk nyáron, szigetelünk, szükség esetén még jégakkut is csomagolunk a termék mellé.

Amennyiben 20.000 Ft-tól a rendszer a szállítási módoknál nem rögtön az ingyenes szállítást ajánlja fel, hanem az 2100 Ft-os lehetőséget mutatja, kérjük a szállítási módnál a "módosít" lehetőségre kattintva állítsa át manuálisan a helyes free - ingyenes opcióra.

Ingyenes személyes átvétel Budapesten, a XX. kerületben vagy VII. kerületben előre egyeztetett időpontban: BUDAPEST kuponkód megadásával a kedvezménymezőben a rendszer elengedi a szállítási költséget

A többi országban az ingyenes szállítási határérték:

Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovénia: 6.990 Ft, ingyenes szállítás 35.000 Ft vásárlási értéktől

Németország, Szlovákia: 7.500 Ft, ingyenes szállítás 37.000 Ft vásárlási értéktől

Belgium, Bulgária, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország: 9.000 Ft, ingyenes szállítás 40.000 Ft vásárlási értéktől

Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország, Litvánia, Egyesült Királyság: 10.000 Ft, ingyenes szállítás 47.000 Ft vásárlási értéktől

Észtország, Svédország: 11.000 Ft, ingyenes szállítás 49.000 Ft vásárlási értéktől

Finnország, Portugális, Spanyolország, Görögország: 12.000 Ft, ingyenes szállítás 65.000 Ft vásárlási értéktől

A világ többi része:

A szállítási díj az országtól függ. Pontos árért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat (shipping@arssocolata.com) és megkeressük az Ön számára a legolcsóbb vagy a leggyorsabb opciót igényeinek megfelelően.