Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

----

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt az Ars Socolata Kft. működteti. A weboldal egészében a “mi” terminus és a többesszám első személy használata az Ars Socolata Kft.-re utal. Az Ars Socolata Kft. nyújtja Önnek, felhasználónak, ezt az oldalt, beleértve az összes információt, eszközöket és szolgáltatásokat amik elérhetők erről az oldalról abban az esetben, ha elfogadja az itt lefektetett Általános Szerződési Feltételeket, feltételeket, szabályzatot és alapelveket.

Az oldalunk felkeresése és / vagy ott vásárlás során, beleegyezik a Szolgáltatásainkba és egyetért a következő Általános Szerződési Feltételekkel, ideértve azon kiegészítő feltételeket és szabályzatokat, amik itt vagy link által innen elérhetők. Ezek az Általános Szerződési Feltételek minden felhasználóra vonatkoznak az oldalon, korlátozás nélkül, legyen az böngésző, kereskedő, vevő, eladó és / vagy tartalom létrehozója.

Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket mielőtt eléri vagy használja az oldalt. Az oldal látogatásával vagy bármely részének használatával egyetért azzal, hogy kötelezik Önt az Általános Szerződési Feltételek. Amennyiben nem ért egyet e megállapodás minden feltételével, akkor nem jogosult e weboldal elérésére vagy bármely szolgáltatásának használhatára.

Minden új szolgáltatás, funkció ami a jelenlegi bolthoz még hozzáadódik szintén az Általános Szerződési Feltételek hatálya alá fog tartozni. A legújabb verzióját az Általános Szerződési Feltételeknek bármikor át tudja nézni e oldalon. Fenntartjuk a jogot az Általános Szerződési Feltételek frissítései, változatásai vagy bármely részének helyettesítésére a weboldalunk frissítései és / vagy változtatásai által. Az Ön felelőssége e változtatások időnkénti ellenőrzése. Amennyiben a változtatások után is használja vagy eléri a weboldalt, az a változtatások elfogadását is jelenti az Ön részéről.

A webshopunk szolgáltatója a Shopify Inc. Ők szolgáltatják számunkra az elektronikus platformot, ami lehetővé teszi, hogy Ön termékeket és szolgáltatásokat vásárolhasson tőlünk.

I. FEJEZET – WEBSHOP TERMINUSOK

Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy legalább a nagykorúság határát elérte az Ön országában vagy tartózkodási helyén, vagy nagykorú az Ön országában vagy tartózkodási helyén és beleegyezését adta nekünk, hogy leszármazottainak megengedte, hogy használják ezt az oldalt.

Nem használhatja termékeinket bármely illegális vagy jogosulatlan célból, valamint a Szolgáltatás használatakor sem sértheti az Önre vonatkozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).

Nem továbbíthat semmilyen számítógépes férget, vírust vagy bármi romboló jellegű kódot.

A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megszegése a Szolgáltatások azonnali felmondását eredményezi.

II. FEJEZET – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot, hogy bárki számára bármikor megtagadhassuk a szolgáltatást.

Ön megérti, hogy a tartalma (a hitelkártya-információkat nem beleértve) titkosítatlanul továbbítható, és magába foglal (a) továbbítást különféle hálózatokon keresztül; és b) változtatásokat a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és azok alkalmazkodása érdekében végrehajtva. A hálózaton keresztül történő átvitel során a hitelkártya-információk mindig titkosítva vannak.

Ön vállalja, hogy nem reprodukálja, duplikálja, másolja, értékesíti, továbbértékesíti vagy kihasználja a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát, illetve a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy a webhely bármely kapcsolatát, amelyen keresztül a szolgáltatást nyújtják, kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül.

Az ebben a megállapodásban használt főcímek csak a kényelem érdekében szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon befolyásolják ezeket a feltételeket.

III. FEJEZET – AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE

Nem vagyunk felelősek, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon található anyag csak általános tájékoztatás céljából készült, és nem szabad az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrások megkérdezése nélkül döntések meghozatalakor egyedüli alapon felhasználni vagy felhasználni. Az ezen a webhelyen található anyagokra való támaszkodás saját felelősségére történik.

Ez a webhely bizonyos múltbeli adatokat tartalmazhat. A múltbeli adatok szükségszerűen nem aktuálisak, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk e oldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az oldalunkon bármely információt. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége a webhelyünk változásainak figyelemmel kísérése.

IV. FEJEZET – A SZOLGÁLTATÁS ÉS ÁRAK MÓDOSÍTÁSA

Termékeink ára előzetes értesítés nélkül változhat.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát).

A Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért nem vagyunk felelősek Önnek vagy harmadik félnek.

V. FEJEZET – TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Lehet, hogy bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online elérhetők a weboldalon keresztül. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott mennyisége lehet, és csak a visszatérítési irányelvünknek megfelelően kerülnek visszaszolgáltatásra vagy cserére.

Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg termékeink színeit és képeit, amik megjelennek a webshopban. Nem tudjuk garantálni, hogy az Ön számítógépének monitora bármilyen színt pontosan ad vissza.

Fenntartjuk a jogot, de nem kötelezzük magunkat arra, hogy termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra korlátozzuk. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. Minden termékleírás vagy termékár bármikor, előzetes értesítés nélkül, kizárólag a mi belátásunk szerint változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessünk valamely terméket. Az ezen a webhelyen bármely termékre vagy szolgáltatásra tett ajánlat érvénytelen ahol az tiltott.

Nem garantáljuk, hogy az Ön által vásárolt vagy megszerzett bármely termék, szolgáltatás, információ vagy más anyag minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban felmerülő bármely hiba korigálva lesz.

VI. FEJEZET - A SZÁMLÁZÁS PONTOSSÁGA ÉS FIÓK INFORMÁCIÓK

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a nálunk leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a vásárolt mennyiségeket személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanazon ügyfélszámlán vagy ugyanazon hitelkártyán, vagy ugyanazon hitelkártyán leadott megrendeléseket és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy szállítási címet használó megrendeléseket. Abban az esetben, ha módosítunk vagy lemondunk egy megrendelést, megkísérelhetjük értesíteni Önt a megrendelés időpontjában megadott e-mail és / vagy számlázási cím / telefonszám felvételével. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy tiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyeket saját megítélésünk szerint kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók adnak le.

Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási és fiókadatokat közöl minden egyes üzletünkben végrehajtott vásárláshoz. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét és a bankkártya számát, valamint a lejárati dátumokat, hogy a tranzakcióit befejezhessük és szükség esetén felvegyük Önnel a kapcsolatot.

További részletekért kérjük, olvassa el a visszatérési irányelveinket.

VII. FEJEZET – OPCIONÁLIS ESZKÖZÖK

Hozzáférést nyújthatunk Önnek olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyet se nem monitórozunk, se semmilyen ráhatásunk vagy bemenetünk nincs ezekre.

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk olyan eszközökhöz „amilyenek vannak” és amilyenek „rendelkezésre állnak”, bármilyen garancia, kijelentés vagy feltétel nélkül, és mindenféle jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az opcionális harmadik féltől származó eszközök Ön általi használatából eredően vagy ahhoz kapcsolódóan.

A webhelyen kínált opcionális eszközök bármilyen felhasználása kizárólag saját felelősségére és belátása szerint történik, és meg kell győződnie arról, hogy ismeri és jóváhagyja azokat a feltételeket, amelyek mellett az eszközöket az érintett harmadik fél szolgáltatója biztosítja.

A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy funkciókat is kínálhatunk a weboldalon keresztül (beleértve új eszközök és források kiadását). Az ilyen új funkciókra és / vagy szolgáltatásokra is vonatkoznak a jelen Általános Szerződési Feltételek.

VIII. FEJEZET - HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ LINKEK

A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások harmadik felektől származó anyagokat is tartalmazhatnak.

Az ezen a webhelyen található harmadik fél linkjei olyan harmadik fél webhelyeire irányíthatnak, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem kezeskedünk és nem vállalunk felelősséget vagy kötelezettéget semmilyen harmadik féltől származó anyagért vagy weboldalért, vagy harmadik fél egyéb anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért.

Nem vagyunk felelősek semmilyen ártalomért vagy kárért, amely áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalom megvásárlásával vagy felhasználásával, vagy bármilyen más tranzakcióval kapcsolatos, bármely harmadik fél weboldalával kapcsolatban. Kérjük, mielőtt bármilyen tranzakcióba kezdene, gondosan olvassa el a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg róla, hogy megértette őket. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, állításokat, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félnek kell címezni.

IX. FEJEZET - FELHASZNÁLÓI ÉSZREVÉTELEK, VISSZAJELZÉSEK ÉS EGYÉB BEADVÁNYOK

Ha kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például versenypályázatokat) küld el, vagy kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, indítványokat, terveket vagy más anyagokat küld online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen: "megjegyzések"), Ön elfogadja, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és más módon bármilyen médiumban felhasználhatjuk azokat a megjegyzéseket, amelyeket Ön nekünk továbbított. Nem vagyunk és nem leszünk kötelesek (1) bármilyen észrevételt bizalmasan fenntartani; (2) juttatást fizetni az esetleges észrevételekért; vagy (3) válaszolni bármely észrevételre.

Lehetséges, de nem kötelességünk, hogy figyelemmel kísérjük, szerkesszük vagy eltávolítsuk azt a tartalmat, amelyet saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk, vagy bármely fél szellemi tulajdonát vagy a jelen Általános Szerződési Feltételeket sértik.

Ön elfogadja, hogy megjegyzései nem sértik harmadik fél semmilyen jogát, beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket, a magánélet védelmét, a személyiséget vagy más személyes vagy tulajdonosi jogokat. Továbbá elfogadja, hogy megjegyzései nem tartalmaznak rágalmazó vagy más módon törvénytelen, sértő vagy obszcén anyagot, vagy olyan számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem tehet úgy, mintha valaki más lenne, vagy bármely más módon nem vezethet félre minket vagy harmadik feleket a hozzászólások eredetét illetően. Kizárólag Ön felel minden észrevételért és azok pontosságáért. Nem vállalunk semmilyen felelősséget és kötelezettséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.

X. FEJEZET - SZEMÉLYES

Az Ön személyes adatait amit az áruházon keresztül nekünk eljuttat adatvédelmi irányelveink szabályozzák. Adatvédelmi irányelveinket megtekintheti.

XI. FEJEZET - HIBÁK, PONTATLANSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK

Előfordulhat, hogy webhelyünkön vagy a Szolgáltatásban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokhoz, az árakhoz, az akciókhoz, az ajánlatokhoz, a termék szállítási díjaihoz, a szállítási időkhöz és az elérhetőséghez kapcsolódhatnak. Fenntartjuk a jogot bármikor előzetes értesítés nélkül (amely az Ön megrendelésének benyújtását követően is történhet) az esetleges hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok kijavítására, valamint az információk megváltoztatására, frissítésére vagy a megrendelések törlésére, ha a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található információk pontatlanok.

Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk frissítésére, módosítására vagy pontosítására, beleértve korlátozás nélkül az árképzéssel kapcsolatos információkat is, kivéve, ha a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen alkalmazott meghatározott aktualizálási vagy frissítési dátumot nem szabad annak jelzésére használni, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található összes információ módosult vagy frissült.

XII. FEJEZET - TILTOTT HASZNÁLATOK

A Szolgáltatási Feltételekben meghatározott egyéb tilalmakon kívül tilos a webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen törvénytelen célra; (b) felszólítani másokat jogellenes cselekmények végrehajtására vagy azokban való részvételre; (c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami szabályozás, szabály, törvény vagy helyi rendelet megsértésére; (d) szellemi tulajdonjogaink vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértésére vagy megszegésére; e) nem, szexuális irányultság, vallás, etnikai hovatartozás, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján zaklatásra, bántalmazásra, sértésre, ártásra, becsületsértésre, rágalmazásra, becsmérlésre, megfélemlítésre vagy megkülönböztetésre; f) hamis vagy félrevezető információk benyújtására; (g) vírusok vagy bármilyen más típusú rosszindulatú kód feltöltésére vagy továbbítására, amelyet bármilyen módon felhasználnak vagy felhasználhatnak olyan módon amely befolyásolja a Szolgáltatás, vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldal vagy Internet internet funkcionalitását vagy működését; h) mások személyes adatainak összegyűjtésére vagy nyomon követésére; i. spamelésre, adathalászatra és hasonlókra; j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen céllal; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldal vagy az Internet biztonsági funkcióinak megzavarására vagy megkerülésére. Fenntartjuk a jogot, hogy megszüntessük Önnel a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal használatát a tiltott felhasználások megsértése miatt.

XIII. FEJEZET - GARANCIÁK NYILATKOZATA; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

Nem garantáljuk, nem állítjuk és nem szavatoljuk, hogy szolgáltatásunk zavartalan, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz.

Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatával elérhető eredmények pontosak és megbízhatóak lesznek.

Ön elfogadja, hogy időről időre megszüntethetjük a szolgáltatást határozatlan időre, vagy bármikor lemondhatjuk a szolgáltatást, Önnek szóló értesítés nélkül.

Ön kifejezetten elfogadja, hogy a szolgáltatás használatát vagy annak képtelenségét kizárólag a saját felelősségére vállalja. A szolgáltatást, valamint az Ön számára biztosított összes szolgáltatást és terméket (kivéve, ha azt kifejezetten kijelentettük) „meglévőként” és „rendelkezésre állóként” nyújtjuk Önnek, bármilyen bemutatás, garancia vagy feltételek nélkül, amik lehetnek kijelentettek vagy hallgatólagosak, beleértve az összes hallgatólagos garanciát vagy feltételt az eladhatóságról, az értékesíthető minőségről, a meghatározott célra való alkalmasságról, a tartósságról, a tulajdonjogról és a jogsértés tilalmáról.

Az Ars Socolata Kft., igazgatóink, tisztségviselőink, alkalmazottaink, leányvállalataink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokaink, beszállítóink, szolgáltatóink vagy ellátóink semmilyen esetben nem felelősek semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért, vagy bármilyen közvetlen, közvetett, járulékos, büntető, különleges vagy következményes kárért, ideértve - korlátozás nélkül - az elmaradt nyereséget, az elmaradt bevételeket, az elvesztett megtakarításokat, az adatok elvesztését, a pótlási költségeket vagy bármilyen hasonló kárt, akár szerződésben lefektetve, sérelmet (ideértve gondatlanságot is), objektív felelősséget vagy más módot, ami a szolgáltatás bármely szolgáltatából vagy a szolgáltatás használatával beszerzett termékének használatából ered, vagy bármilyen más igényért, amely bármilyen módon kapcsolódik a szolgáltatás vagy bármely termék használatához, beleértve, de nem kizárólag, a tartalom bármely hibáit vagy kihagyásait, vagy bármilyen jellegű nem orvosolt veszteségért vagy kárért, amely posztolva, továbbítva vagy más módon elérhetővé vált a szolgáltatás által, még akkor is, ha ennek a lehetőségét jeleztük. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem engedélyezik a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, ilyen államokban vagy joghatóságokban felelősségünket a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozzuk.

XIV. FEJEZET - KÁRTÉRÍTÉS

Ön vállalja, hogy az Ars Socolata Kft.-t kártalanítsa, megvédje és vétlennek tekintse és anyavállalatunkat, leányvállalatainkat, partnereinket, tisztviselőinket, igazgatókat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, ellátóinkat, szolgáltatóinkat, alvállalkozóinkat, beszállítóinkat, gyakornokainkat és alkalmazottainkat szintén, akik ártatlanok bármely olyan igény vagy követeléssel szemben, ideértve az ésszerű ügyvédi díjakat is, amelyeket harmadik fél nyújt be a jelen Általános Szerződési Feltételek vagy az általuk hivatkozásként beépített dokumentumok Ön általi megsértése vagy az Ön általi bármely törvény vagy harmadik fél jogainak megsértése miatt.

XV. FEJEZET – RÉSZLEGES ÉRVÉNYESSÉG

Abban az esetben, ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak találják, ennek a rendelkezésnek mégis az érvényes jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben érvényesíthetőnek kell lennie, és a végrehajthatatlan részt elválasztottnak kell tekinteni a jelen Általános Szerződési Feltételektől. Ilyen döntés nem befolyásolja bármely többi fennálló rendelkezés érvényességét és érvényesíthetőségét.

XVI. FEJEZET - MEGSZŰNÉS

A feleknek a felmondás dátuma előtt felmerült kötelezettségei és felelősségei e megállapodás felmondása után is fennmaradnak minden célból.

Jelen Általános Szerződési Feltételek csak addig érvényesek ameddig Ön vagy mi fel nem mondjuk őket. Az Általános Szerződési Feltételeket bármikor felmondhatja, értesítve minket arról, hogy többé nem kívánja használni Szolgáltatásainkat, vagy amikor felhagy a webhelyünk használatával.

Ha saját megítélésünk szerint elmulasztja, vagy gyanítjuk, hogy elmulasztotta betartani a jelen Általános Szerződési Feltételek bármelyik feltételét vagy rendelkezését, akkor ezt a megállapodást bármikor értesítés nélkül is felmondhatjuk, és Ön felel az összes addig keletkezett esedékes összegért, beleértve a felmondás dátumát is; és / vagy ennek megfelelően megtagadhatjuk az Ön hozzáférését a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez).

XVII. FEJEZET - EGYÉB MEGÁLLAPODÁS

Amennyiben elmulasztjuk jelen Általános Szerződési Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlását vagy érvényesítését, nem jelenti az ilyen jogtól vagy rendelkezéstől való lemondást.

A jelen Általános Szerződési Feltételek és az ezen a webhelyen általunk közzétett bámely irányelv vagy működési szabály vagy a Szolgáltatás tekintetében a teljes megállapodást és egyetértést alkotják Ön és mi köztünk, és irányítják az Ön általi Szolgáltatás használatát, felülírva minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot, akár szóban, akár írásban, Ön és mi köztünk (beleértve, de nem kizárólag, az Általános Szerződési Feltételek bármely korábbi verzióját).

A jelen Általános Szerződési Feltételek értelmezése során felmerülő bármely kétértelműség nem elemezhető a szövegezésben részes fél ellen.

XVIII. FEJEZET - IRÁNYADÓ JOG

Ezeket az Általános Szerződési Feltételeket és minden külön megállapodást, amely alapján Önnek nyújtunk Szolgáltatásokat, a magyar törvények szabályozzák és annak megfelelően értelmezendőek.

XIX. FEJEZET – AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI

Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verzióját.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részét azzal, hogy frissítéseket és módosításokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy weboldalunkat rendszeresen ellenőrizze a változások tekintetében. A jelen Általános Szerződési Feltételekben bekövetkezett változások közzétételét követően a weboldalunk vagy a Szolgáltatás folyamatos használata vagy azokhoz való hozzáférés a módosítások elfogadását jelenti Ön által.

XX. FEJEZET – KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK

Az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos kérdéseket az info@arssocolata.com címre címezze nekünk.