Covid-19

A legszigorúbb egészségügyi sztenderdeket betartva végezzük munkánkat. Alapanyagaink raktárkészlete több hónapra elegendő. Mindenki csokoládéját továbbra is időre el tudjuk készíteni és a futárnak átadni. Így biztonságban élvezheti a megszokott Ars Socolata minőséget otthonában a legnehezebb izolált napokon is.

A vásárlás legbiztonságosabb módja a csomagszállítás, hiszen a küldemények felületén bármilyen vírus csupán néhány óráig képes tovább fertőzni amint az a kutatásokból kiderül: https://piacesprofit.hu/kkv_cegblog/az-erintkezesmentes-csomagkuldes-a-legbiztonsagosabb-korona-virus-idejen/

Mi minden esetben külön külső eldobható csomagolásba is behelyezzük a küldeményt, így a futár csak azzal érintkezhet, a belső tartalommal nem. Ezen felül minden lehetséges esetben a csomagkézbesítő tartózkodik a személyes kontaktustól, a küldeményt az ajtó elé helyezve vagy kilincsre akasztva adja át.

Szeretnénk megköszönni a belénk vetett bizalmat! Továbbra is keményen dolgozunk, hogy fenntarthassuk családi csokoládé manufaktúránkat.

Amennyiben nem házhozszállítással, hanem csomagautomatába kéri csomagját, kérjük megjegyzésben jelezze és annak címét adja meg megrendeléskor.